22 aprilie 2015, 11:35 Caleidoscop views 7942
Acest câine este cea mai bună bonă pentru copil!
22 aprilie 2015, 11:35 Caleidoscop views 7942

Acest câine este cea mai bună bonă pentru copil!

Se întâmplă că mămicile nu reușesc să facă față tuturor treburilor pe care le au în sarcină pe parcursul zilei. În asemenea momente, ele își doresc atât de mult să le vină cineva în ajutor! Mult prea iubitul soț, în aceste clipe, câștigă bani. Și, cum poate fi depășită o atare situație?

Totul este foarte simplu: trebuie pur și simplu de găsit o bonă. În acest clip video, bona este una neobișnuită. Este vorba despre un câine. Pe acest câine îl cheamă Roc. Numai uitați-vă cum o avută câinele pe mamă să se lămurească cu cel mic. Roc a învățat să o legene pe fetiță în pătuțul ei și face acest lucru în locul stăpânei. Se descurcă de minune. Cea mai minunată "bonă mustăcioasă"!

Sursa: mamaplus.md

Cuvinte cheie:

ciine , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
4916 locuitori

Vărzăreşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şendreni şi Vărzăreşti. Localitatea este situată la hotar cu oraşul Nisporeni şi la o distanţă de 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Vărzăreşti constituia 4916 oameni. Prima atestare documentară a satului Vărzăreşti datează din anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.