28 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 8589
28 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 8589

Horoscopul pentru 28 martie 2015



BERBEC

Nu te teme de cei care sunt in preajma ta si incearca sa te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste si informatii false. E modul lor de a-i da la o parte pe altii, pentru ca au o anumita putere asupra celor din jur apeland la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: esti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie sa te lasi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci cauta sa te impui doar prin adevar si corectitudine. Cat timp scoti la lumina dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, si nu te abati de la adevar, nimeni nu te poate invinge!

TAUR

Ai motive sa fii multumit de tine, de felul cum evolueaza lucrurile, pentru ca apar detalii care contribuie si ele la succesul proiectului la care iti aduci contributia. Ai suficienta rabdare sa ajungi la roadele visate, pentru ca esti constient ca esti abia pe parcurs, ca mai e cale lunga pana ce culegi toata recolta, dar cat timp vezi cu ochii tai cat de multe cai converg catre acelasi scop final, ai incredere in visul tau si astepti oricat ar mai dura. Aduni informatii noi, documente necesare, resurse concrete, poate si bani, si le pui pe toate in slujba acelui mare tel de la care ai asteptari imense. Esti pe drumul cel bun!

GEMENI

Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e mai bine. Daca iei azi decizii doar datorita fantasticei chemari fizice pe care o ai catre acea persoana atat de atractiva, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca nu inima si nici mintea nu au decis, ci cu totul alte parti ale corpului, de aceea tine-ti sub control impulsurile! Risti sa intri intr-o aventura amoroasa care tot va deranja pe cineva: te tine, pe celalalt, pe partenerul oficial de casa... Intelegi tu!

RAC

Te-ai tinut cu dintii de o stare de lucruri si totusi vezi cu ochii tai ca nu te mai ajuta. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, chiar daca de cele mai multe ori ti-e frica sa pui punct si sa pornesti in alta directie, azi ajungi, cu maturitate si intelepciune, la concluzia ca e vremea pentru o schimbare de directie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multa vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe alta cale, dar de data aceasta nu mai poti ocoli momentul. E vremea sa iti iei ramas bun de la o etapa pe care ai tot alimentat-o si sa te pregatesti sa alegi alta cale. Nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, mai exista si alte variante, deci fii pregatit pentru nou!

LEU

Parca se lupta doua personalitati diferite in sufletul tau, una indemnandu-te la actiune, la schimbare, la o exprimare mai clara a propriilor dorinte, in timp ce cealalta te trage inapoi, spunandu-ti sa stai in banca ta deocamdata. Lasa latura ta pozitiva si tonica sa iasa la iveala, nu accepta dominarea pesimismului, pentru ca nu e momentul pentru a ramane in umbra. Arata cine esti, ce poti, bucura-te de ceea ce reprezinti, pentru ca poate fi un moment bun sa te remarci. Daca te retragi in planul doi, dai dovada de o oarecare neincredere in calitatile tale si daca tu nu te placi asa cum esti, nici ceilalti nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeste-te mai mult pe tine insuti!

FECIOARĂ

Te simti vinovat pentru un cuvant spus nu demult si vrei sa ai o discutie cu cel care a inteles gresit mesajul tau. Apropie-te cu sinceritate si recunoaste-ti greseala, cere-ti iertare, ofera explicatiile de rigoare, pentru ca poti restabili armonia in relatia respectiva. E clar ca la mijloc a fost o suparare de moment, o reactie necontrolata, dar daca esti sincer si admiti ca nu a fost corect din partea ta, dai mari sanse impacarii dintre voi. Daca nu-ti iei inima in dinti sa ceri scuze, nu faci altceva decat sa te impovarezi cu un balast pe suflet, pentru ca te vei gandi mult la asta de acum incolo. Daca vrei sa te eliberezi de vina, deschide vorba si explica-te!

BALANȚĂ

Nu te privi cu ostilitate pe tine insuti, ca si cum nu ti-ar conveni nimic la propria persoana. Incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat. Nu vezi cu cata iubire te privesc? Nu vezi cu cata caldura iti vorbesc? Dar numai tu esti cel care te vezi pe tine insuti ca pe cel mai mare inamic si discuti doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre esecurile tale anterioare. Abandoneaza aceasta atitudine autocritica si negativista cu privire la valoarea ta si lasa-i pe cei dragi sa te invaluie cu iubirea si caldura lor, poate asa te vor molipsi si pe tine!

SCORPION

Mai lasa si tu de la tine, nu mai trece in revista, la nesfarsit, acele lucruri din trecut care nu au iesit chiar asa cum ai fi dorit. Sunt momente in care, ca sa treci pe un nivel mai bun, e nevoie sa abandonezi balastul care nu-ti mai trebuie, si acelasi lucru trebuie sa faci si tu azi. Tot carand dupa tine un bagaj inutil si greu, practic iti tai tot elanul. Iarta, uita, inchide capitolul care nu mai are nici un rol in povestea ta si gandeste-te la urmatorul episod din viata ta. Esti in fata unui nou inceput, dar trebuie sa intri in aceasta noua etapa complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

SĂGETATOR

Fii convins ca detii la purtator absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capat proiectul pe care il dezvolti cu multa pasiune. Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate. Continua pe acelasi drum, in acelasi ritm, pentru ca succesul visat chiar nu e departe. Atata doar ca, pe parcurs, mai ai nevoie de cate un impuls, de cate un stimulent care sa te impinga mai departe, pentru ca mai apar momente cand ramai fara resurse, dar numai tu stii cum reusesti sa le incarci la loc, precum benzina in rezervor.

CAPRICORN

Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului. Mergi mai departe, sa vezi incotro duce acest drum, dar nu te grabi sa exprimi o parere. Nu ar fi decat o concluzie intermediara!

VĂRSĂTOR

Sambata ai mult de lucru, atat acasa, cat si pentru locul de munca. Este bine sa iti selectezi prioritatile, intrucat organismul poate da semne de oboseala. Pe de alta parte s-ar putea sa mergi la controale medicale. Sunt momente pasagere, iar odihna, alimentatia potrivita si compania oamenilor dragi iti sunt de mare folos. Duminica se intrezaresc reuniuni cu multa lume. Fii prudent si acorda suficienta atentie partenerului de viata.

PEȘTI

Sunt zile bune pentru a petrece alaturi de persoana iubita sau de copii. Chiar daca vor aparea si ceva neplaceri, tocmai acelea for fi farmecul situatiilor in care vei fi implicat. Doar de tine depinde armonia in orice tip de relatie. Acum esti creativ, dornic de distractii si aventuri, insa se pare ca dispui si de suficiente resurse financiare pentru a indeplini mofturile celor dragi. Totusi ai grija sa cheltuiesti cu masura.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , oameni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
157 locuitori

Feteasca este un sat din cadrul comunei Leuşeni, raionul Hînceşti. Localitatea Feteasca se află la distanța de 51 km de orașul Hîncești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 157 de oameni. Satul Feteasca a fost înființat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.