28 martie 2015, 10:29 Caleidoscop views 8325
Nimic nu poate străpunge pielea acestui călugăr shaolin (VIDEO)
Foto: youtube.com
28 martie 2015, 10:29 Caleidoscop views 8325

Nimic nu poate străpunge pielea acestui călugăr shaolin (VIDEO)

O bară de fier, ţepi ascuţiţi din oţel, chiar şi o bormaşină electrică sunt total inofensive pentru Zhao Rui, un călugăr shaolin de 24 de ani.

Demonstraţia extraordinară dovedeşte că antrenamentele intense în artele marţiale l-au făcut celebru pe tânărul din Mianzhu, un oraş din provincia chineză Sichuan.

El recunoaşte că a suferit câteva accidente până să atingă aceste performanţe uluitoare şi admite că şi-a găurit ţeasta de mai multe ori.

"A fost destul de dureros, dar m-am vindecat şi am învăţat din experienţele anterioare. Aşa cum aţi văzut acum, pot sta 10 secunde cu bormaşina împinsă în frunte şi scap doar cu o zgârietură", spune chinezul.

Maestru de kung fu, Rui a început să practice artele marţiale din copilărie. Fascinat de disciplina impusă de acest sport, la 16 ani a fugit de acasă şi s-a refugiat într-un templu shaolin.

Iniţial, el a vrut să înveţe Sanda, un tip de kick-boxing chinezesc şi hard Qigong, o modalitate de meditare care îţi consolidează forţa energiei interioare, cunoscută sub denumirea scurtă, Qi.

"Cred cu tărie în duritatea şi rezistenţa trupului meu. Vă vine să credeţi sau nu, eram foarte nervos când eram un puşti. Acum am învăţat să mă controlez şi am ajuns să sparg pietre cu capul şi alte giumbuşlucuri, care îmi dau o încredere imensă".

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

truc , arte martiale , China

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.