01 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4221
01 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4221

Horoscopul pentru 1 martie 2015



BERBEC

Esti foarte atasat de ceva din trecut de care inca nu te poti rupe. Fie ca e vorba de amintiri frumoase din care iti alimentezi si acum inima, sau amintiri nu tocmai placute pe care le tot cari dupa tine fara rost, tot acolo in urma te concentrezi, in loc sa fii atent la ce se petrece acum in preajma. E un moment in care te retragi mai mult in vremuri de odinioara care mai au inca un rol in viata ta, poate pentru ca nu ai rezolvat vechi obligatii sau pentru ca simti ca atunci erai mai fericit, mai in siguranta. Ia din trecut doar ceea ce te ajuta, nu cara dupa tine un balast stresant.

TAUR

Esti si obosit, dar si ceva mai comod, incat nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cat de putin. Vrei sa fii lasat in pace sa dormi mai mult, sa citesti, sa lenevesti la tine acasa. Probabil esti extenuat dupa o perioada foarte incarcata si numai alte activitati obositoare ti-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice actiune in care te invita ceilalti, la plimbari. Somn de voie, iti spui, sau activitate sedentara in confortul tau casnic, rasfatandu-ti simturile cu lucruri dulci, placute, relaxante. Aveai si tu nevoie de acest repaus total in care sa te apleci asupra dorintelor tale!

GEMENI

Daca te simti blocat intr-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio iesire, bazeaza-te pe cei care iti sunt alaturi. Posibil sa ai in preajma pe cineva care a trecut candva prin ceva similar situatiei de fata si te-ar putea sfatui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tau spre rezolvarea problemei, tocmai pentru ca te intelege foarte bine prin ce treci. Te poti lasa intru totul in mainile lui, mergi pe calea pe care ti-o arata, pentru ca numai cineva care a trecut prin astfel de momente stie sa-ti ofere cele mai utile indrumari. Chiar daca momentan te simti blocat in impas, ai incredere totala in cel de langa tine!

RAC

Privesti in jur si nu vezi prea multe motive de bucurie. Te simti singur, neinteles, dat la o parte, nu ai pe ce te baza pentru a zambi si a te relaxa macar un pic, dar nu trebuie sa vezi ce NU ai, ci faptul ca aceasta aparenta liniste iti prieste de minune pentru a face putina ordine in mintea ta. Tocmai pentru ca nu se intampla nimic, exact acest nimic e cheia problemelor tale. E liniste, nu te bate nimeni la cap, poti sonda in adancul mintii tale cautand solutii, si datorita pasivitatii si linistii depline din jurul tau, vei aranja toate lucrurile la locul cel mai potrivit. Profita, asadar, de tihna si calmul care planeaza in jur, chiar daca, la prima vedere, ai fi tentat sa spui ca e izolare si monotonie. Sunt si ele bune uneori!

LEU

Tu ai creat ceva de care esti foarte mandru si simti nevoia sa prezinti lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidiosi pusi pe harta care critica tot ce le arati tu. Nu pune la suflet, nu toata lumea aplauda ceea ce tu faci din placere, ci conteaza sa-ti urmezi mai departe drumul in care tu crezi si in care tu pui atata energie pozitiva. Invidia ii roade, rautatea ii face sa comenteze ceea ce reusesc sa faca altii, cand ei nu sunt in stare de nimic pozitiv, decat de critici. Nu ti-ai gasit anturajul cel mai potrivit sa expui rodul pasiunii tale, ca atare alege oameni care iti impartasesc pasiunea si placerea de a crea.

FECIOARA

Felul in care te judeca lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe niste critici severi, ci ca pe niste oglinzi realiste care arata cum esti. Ai putea lua unele masuri foarte bune daca ai asculta ceea ce spun ceilalti despre tine, pentru ca nu te poti vedea foarte limpede pe tine insuti. Daca afli ce gandesc sau ce spun companionii tai, ai putea sa te schimbi in bine, deci pleaca urechea si la critici, pentru ca sunt sincere si juste. Nimeni nu te critica din rautate, ci pentru ca iti vrea binele, deci asculta-i si urmeaza-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

BALANTA

Nu te simti prea bine intr-un mediu cu care nu reusesti sa gasesti nici un punct comun, te simti exclus, dat la o parte, nu te poti integra, desi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia ca ceilalti te privesc ca pe un intrus, ca nu gasesti subiecte de conversatie care sa le fie lor pe plac, si referi doar sa faci act de prezenta, fara sa te implici cumva in activitatile de grup. Asteapta sa-i cunosti mai bine sau sa te cunoasca ei pe tine mai bine, pentru ca prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimti tensiune, ostilitate, competitie care nu-ti ofera nicio placere sa te apropii.

SCORPION

Ai ceva de lucru, pentru ca au ramas unele sarcini nerezolvate si le consideri foarte importante, de aceea nu le poti lasa pe altadata. Chiar daca ti-ar consuma toata ziua, macar vei fi multumit, la final, ca ai sters de pe lista ta de sarcini o multime de lucruri care asteptau de ceva vreme. De fapt, esti cumva influentat de cineva din anturaj care e foarte preocupat de o activitate importanta si nu poti sa stai si tu pe margine. Va uniti fortele si, impreuna, veti ajunge mult mai repede la rezultatele bune, deci conlucrati, comunicati, schimbati idei, formati o echipa.

SAGETATOR

Ceea ce aveai in plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se baga unde nu-i fierbe oala si strica ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un esec total, ci doar o amanare a rezultatelor visate. Nu te supara pe cel care ti-a stricat tie treburile, ci incearca sa intelegi care e adevaratul sau caracter, pentru ca e un moment bun sa descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are si o componenta pozitiva, fiind necesar ca sa descoperi un adevar care era bine ascuns in spatele unor aparente false. Vezi lucrurile asa cum sunt si ia masuri de urgenta!

CAPRICORN

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun. Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi!

VARSATOR

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul! Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

PESTI

Trebuie sa strici ce ai construit pana in acest moment, pentru a o lua de la capat. A doua oara va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii transante. Sunt momente in viata cand iti dai seama ca nu mergi in directia cea buna, dar poti schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat pana in acel moment. Asa vei face si astazi: inchei o etapa, preiei din ea ce iti mai este de folos, si apoi dezvolti din nou totul intr-o directie complet noua. Ai incredere ca ceea ce vei reconstrui dupa aceea va avea sorti mai mari de izbanda, ca atare nu te teme sa spui gata! Punct si de la capat!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , oameni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
80 locuitori

Cuşelăuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mari, raionul Soldăneşti. Satul Cușelăuca este situat la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Cușelăuca datează din anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.