19 decembrie 2014, 16:34 Caleidoscop views 11221
O noapte alături de ursul polar Taiko face furori în Franța
Foto: agerpres.ro
19 decembrie 2014, 16:34 Caleidoscop views 11221

O noapte alături de ursul polar Taiko face furori în Franța

O grădină zoologică din Franța le oferă vizitatorilor posibilitatea să petreacă o noapte în apropierea viziunii ursului polar pentru a-i urmări apariția, relatează miercuri AFP.

Lansată în octombrie de grădina zoologică La Fleche, inițiativa "O noapte cu ursul polar" face furori. La dispoziția vizitatorilor este pusă o cabană de trei stele, cu geamuri mari de sticlă cu vedere spre vizuina ursului Taiko.

Prevăzută pentru șase persoane, cabana este rezervată complet până la sfârșitul anului 2015, în pofida prețului piperat de cel puțin 200 de euro pentru un adult. Este o nouă strategie a grădinilor zoologice franceze, prin care încearcă să-și asigure viitorul.

Cabana este din lemn, mobilată cu gust, fiind prevăzută cu șemineu și jacuzzi pe terasă. Geamurile uriașe dau spre bazinul ursului Taiko și a consoartei sale Katinka, care pot fi admirați înotând direct din pat. Șampania și masa sunt opționale.

Sursa: www.agerpres.ro

Cuvinte cheie:

animale , Franta , gradina zoologica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1307 locuitori

Rujniţa este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Satul Rujniţa este situat la o distanţă de 27 km de oraşul Ocniţa şi la 219 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1307 oameni. Prima menţiune documentară a Rujniţei datează din 5 decembrie 1576. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.