15 decembrie 2014, 15:50 Caleidoscop views 12499
Rolene Strauss a câștigat concursul Miss World 2014 (FOTO)
Foto: bigmir.net
15 decembrie 2014, 15:50 Caleidoscop views 12499

Rolene Strauss a câștigat concursul Miss World 2014 (FOTO)

Reprezentanta Africii de Sud, Rolene Strauss, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă duminică Miss World 2014, la sfârșitul celei de-a 64-ediții a concursului de frumusețe care s-a desfășurat la centrul ExCeL din Londra și la care au participat candidate din 121 de țări, informează EFE.

Noua regină a frumuseții a dedicat țării sale titlul obținut. 'Africa de Sud, acesta este pentru tine', a spus tânăra după ceremonie, în cadrul căreia a primit coroana din mâinile Miss World 2013, filipineza Megan Young.

'Nu am suficiente cuvinte pentru a spune cât sunt de recunoscătoare că reprezint o națiune atât de diversă (...) Cu viziunile și visurile mele, pot aduce sensul titlului Miss World la un nivel superior', a mai declarat Rolene Strauss, citată de metronews.fr.

Studentă la medicină, tânăra brunetă, cu o înălțime de 1,77 metri, pasionată de sport și muzică, a fost printre favorite la casele de pariuri britanice.

Noua Miss World va vizita în curând Hondurasul pentru construirea unei școli ce va purta numele Miss Honduras, Jose Maria Alvarado, și al surorii ei, Sofia Trinidad Alvarado, ucise în urmă cu câteva săptămâni.

Rolene Strauss este a treia reprezentantă a țării sale care câștigă această distincție, după Penélope Anne Coelen, în 1948, și Anneline Kriel, în 1974. Sora celei mai frumoase femei din lume în acest an, Jo-Ann Strauss, a fost încoronată Miss Africa de Sud în anul 2000.

Cele mai multe titluri Miss World sunt deținute de Venezuela, cu șase premii, devansând Regatul Unit și India, cu câte cinci titluri fiecare.

Concursul Miss World, desfășurat pentru prima dată în 1951, la Londra, a pus în evidență, printre altele, frumusețea, eleganța, personalitatea, ținuta, conștiința socială a participantelor.

Pe locul secund la Miss World 2014 s-a clasat unguroaica Edina Kulcsar, în vârstă de 23 de ani, iar locul al treilea i-a revenit americancei Elizabeth Safrit, de 22 de ani. Miss Australia, Courtney Thorpe, și reprezentanta țării gazdă, Miss Anglia, Carina Tyrrell, au fost celelalte două finaliste ale concursului.

Sursa: www.agerpres.ro

Cuvinte cheie:

frumusete , concurs , 2014 , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
640 locuitori

Morenii Vechi este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 640 de oameni. Satul Morenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.