21 noiembrie 2020, 13:00 Caleidoscop views 19071
Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste
Foto: unica.ro
21 noiembrie 2020, 13:00 Caleidoscop views 19071

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste

Unele zodii sunt mai predispuse la drame sentimentale şi certuri în cuplu decît altele. Vezi ce spun astrele despre zodiile care suferă cel mai mult din dragoste.

Berbec

Berbecii suferă adesea din dragoste pentru că sunt prea încăpăţînaţi şi nu recunosc niciodată cînd greşesc. În plus, nativii acestei zodii de foc nu prea acceptă sfaturile altora şi ţin morţiş să iasă totul perfect, aşa cum vor ei.

Taur

Taurii nu au niciodată răbdare să-şi cunoască bine partenerul şi de aceea suferă adesea din cauza certurilor. În dragoste, taurii sunt adesea dificili şi prea gitaţi pentru unii parteneri, ceea ce îi face nefericiţi.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt relativ fericiţi şi nu suferă din dragoste, dar asta numai pentru că ei văd relaţiile de amor mai mult ca un contract decît ca o poveste de iubire.

Rac

Racii suferă adesea din dragoste, pentru că sunt slabi cînd vine vorba de sentimente şi lasă mereu de la ei. Deşi poate părea o strategie bună, mersul cu spatele şi precauţia pot însemna multă nefericire.

Leu

Leii nu prea reuşesc să fie mulţumiţi în dragoste şi nu sunt feriţi de suferinţă. Totul porneşte de la faptul că sunt prea perfecţionişti şi prea egocentrişti şi nimeni nu pare să fie destul de bun pentru ei.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte pretenţioase, dar nu suferă mult din dragoste, deoarece sunt firi foarte relaxate. pentru că nu se zbat şi nu se frămîntă pentru nimic în lume, nici din amor neîmpărtăşit nu plîng.

Balanţă

Balanţele sunt prea nesigure pe ele şi suferă mult în dragoste pentru procesele de conştiinţă pe care şi le fac singuri. Chiar şi atunci cînd sunt iubite, balanţele găsesc motive să fie geloase sau nesigure pe iubirea partenerului şi suferă degeaba.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali şi asta le aduse uneori suferinţe în dragoste. Punînd tot sufletul de fiecare dată, cu fiecare persoană şi în toate situaţiile, ei se consumă mult pentru nimic, sperînd mereu că actuala iubire este cea din poveşti.

Săgetător

Săgetătorii sunt sinceri şi loiali, dar suferă mult cînd sunt trădaţi. pentru că nu toată lumea se poate ţine după ei, cu energia lor debordantă, pot ajunge la certuri din cauza infidelităţii sau a geloziei.

Capricorn

Capricornii sunt firi impulsive şi au fitilul scurt, ceea ce le aduce vieţi amoroase pline de suferinţă. Pe de altă parte, atunci cînd găsesc persoana potrivită, nativii acestei zodii sunt cu adevărat fericiţi pentru totdeauna.

Vărsător

Vărsătorii sunt uşori ca o briză de primăvară şi puţine lucruri le aduc suferinţă reală. Pe de altă parte, atunci cînd cineva nu le dă destulă atenţie şi cînd se simt neiubiţi, nimeni nu îi poate împăca.

Peşti

Nativii din peşti sunt atît de îndrăgostiţi de fiecare dată, încît pînă şi momentele fericite par presărate cu suferinţă. Dragostea este un dulce chin pentru ei şi suferinţa pare cel mai frumos aspect al iubirii.

Sursa: www.unica.ro

Cuvinte cheie:

sentimente , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.