12 noiembrie 2023, 11:30 Caleidoscop views 16595
Cum să cucerești o femeie, în funcție de zodie!
Foto: julemag.com
12 noiembrie 2023, 11:30 Caleidoscop views 16595

Cum să cucerești o femeie, în funcție de zodie!

Astrosexologul american Kiki T a prezentat cateva sfaturi pe care să le urmeze bărbaţii dacă vor să cucerească o femeie de la prima intalnire. Cum trebuie să procedeze şi unde trebuie să o invite pe fata pe care o plac, în funcţie de zodia ei.

Berbec

Femeile berbec sunt agitate şi neastâmpărate. Astfel, pentru a le face să se simtă bine la prima întâlnire, ar trebui să iniţiaţi discuţii în contradictoriu, în care să-şi poată susţine punctele de vedere şi, evident, să le lăsaţi să aibă ultimul cuvânt.

Taur

Femeile taur sunt rafinate şi gurmande, astfel încât dacă vreţi să le impresionaţi duceţi-le într-un restaurant scump, unde puteţi să vă bucuraţi de o mâncare aleasă şi de o sticlă de vin bun.

Gemeni

Femeile gemeni apreciază un simţ al umorului dezvoltat. În plus, sunt foarte guralive şi au câte ceva de spus în legătură cu orice subiect aţi deschide, aşa că încercaţi să dicutaţi tot felul de probleme, de la politică la modă şi până la sport.

Rac

Femeile din zodia Rac sunt mai timide şi sensibile. Încercaţi să fiţi drăguţi cu ele şi nu le faceţi propuneri indecente, pentru că e posibil să se sperie şi să nu mai apucaţi o a doua întâlnire. Cel mai bine se simt atunci când se află într-un loc ferit de privirile oamenilor, spre exemplu, mergeţi într-un pub unde sunt separeuri.

Leu

Leoaicele sunt foarte dramatice şi puse pe şotii. Duceţi-le la karaoke sau într-un parc de distracţii şi se vor simţi în elementul lor.

Fecioară

Femeile din zodia fecioarei sunt perfecţioniste şi le place să dea sfaturi. Invitaţi-le la un restaurant cu produse eco sau într-un loc foarte curat şi cu o servire impecabilă. În plus, le puteţi povesti problemele voastre pentru a le cere sfaturi. Se vor simţi importante şi apreciate.

Balanţă

Balanţele sunt superficiale şi apreciază mult aspectul fizic şi frumosul. Purtaţi haine frumoase, utilizaţi un parfum rafinat şi eventual faceţi o vizită la un muzeu sau la o galerie de artă.

Scorpion

Femeile scorpion adoră misterele. Povestiţi-le secrete din viaţa voastră şi lăsaţi-le să înţeleagă că aveţi ceva de ascuns sau că le va lua ceva timp să vă descoasă. O să fie impresionate şi o să vrea să ducă la capăt puzzle-ul personalităţii voastre.

Săgetător

Femeile săgetător adoră să călătorească şi să vadă lucruri noi. Mergeţi la un restaurant cu specific arăbesc sau african şi eventual povestiţi-le amintiri din călătoriile voastre din ţările exotice, dacă e cazul. Vă vor adora pe loc.

Capricorn

Materialismul e cuvântul de bază când vine vorba despre capricorni. Dacă vreţi să cuceriţi o astfel de femeie, mergeţi cu ea într-un loc scump şi nu vă sfiiţi să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta.

Vărsător

Femeiel vărsător adoră tehnologia şi nu se sfiesc nici de la pornografie. Aşa că trimiteţi-i mesaje cu tente sexuale şi arătaţi-le că vă pricepeţi la tehnică.

Peşti

Peştii sunt gânditori şi pierduţi în lumea lor. O astfel de femeie vrea să se plimbe noaptea prin parc şi să poarte discuţii filosofice.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

relatii , femei , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
675 locuitori

Bobeica este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobeica, Draguseni și Dahnovici. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Bobeica a fost menționat documentar în anul 1698.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.