02 iulie 2020, 14:20 Caleidoscop views 17088
Ce coafura ți se potrivește în funcție de zodie
Foto: bewoman.ro
02 iulie 2020, 14:20 Caleidoscop views 17088

Ce coafura ți se potrivește în funcție de zodie

Coafura reflecta caracterul femeii. Pentru fiecare semn zodiacal sunt coafuri diferite, adecvate, care aduc noroc si prosperitate.

Femeia Berbec va fi norocoasa daca alege o tunsoare scurta. Femeile Berbec poate purta si parul ondulat foarte scurt.

Reprezentantele zodiei Taur arata grozav daca gatul lor este la vedere. Pentru acestea, coafura potrivita este una asimetrica conica.

Femeia Gemeni se simte confortabil cu coafuri romantice cu bucle mari, dar, de asemenea, parul clasic drept este o alegere corecta.

Doamnele nascute in zodia Rac vor fi mereu in centrul atentiei, daca isi lasa parul natural, dar se asigura ca lungimea nu este prea mare. Pentru aceste femei sunt potrivite stilurile clasice.

Leoaicele vor fi mereu inconjurate de noroc in cazul in care isi prind parul intr-o coada sau isi fac un coc regal.

Fecioarelor li se potrivesc cel mai bine coafurile cu bucle, fie ele scurte sau lungi.

Balantele vor arata si se simti mai bine daca parul este taiat foarte scurt, iar partea din spate este taiata in trepte.

Femeia Scorpion trebuie sa aiba o tunsoare scurta, dar voluminoasa. Pentru ele, nuante saturate sunt adecvate iar la vopsele de parm culorile inchise. Scorpionii trebuie sa aiba mare grija de parul lor.

Femeia Sagetator iubeste libertatea si acest lucru ar trebui sa fie evident si in lungimea firului de par chiar sub umeri, iar coafurile cu valuri mari sunt cele mai potrivite pentru ele.

Reprezentantele zodiei Capricorn li se potrivesc coafura clasica, cu breton si parul drept la umeri. Acest lucru reflecta caracterul restrans al acestor doamne.

Femeia Varsator este extravaganta, isi poate permite culorile cele mai stralucitoare si uimitoare. Sunt potrivite coafurile cu parul scurt.

Femeia Peste trebuie sa aleaga o imagine romantica, astfel incat cele cu bucle in jurul fetei sunt ideale.

Sursa: bewoman.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , moda , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
1727 locuitori

Pîrjota este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pîrjota este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîșcani și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1727 de oameni. Satul Pîrjota a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.