01 martie 2017, 10:30 Caleidoscop views 17158
Talia spune totul despre caracterul femeii
Foto: informing.ru
01 martie 2017, 10:30 Caleidoscop views 17158

Talia spune totul despre caracterul femeii

Oamenii de știință americani conduși de antropologul Elizabeth Cashdan au demonstrat că caracterul femeii depinde de talia ei. Studiul a fost realizat în aproape 30 de populații diferite timp de cîțiva ani, printre care au fost femei din Europa și Asia.

După cum s-a dovedit, cu cît mai slab exprimată este talia femeii, cu atît ea are un caracter mai puternic. Poate din acest motiv, în țări precum Portugalia, Grecia și Japonia, unde doamnele depind de bărbați în plan economic, este deosebit de apreciată talia subțire.

În Marea Britanie și Danemarca, precum și alte cîteva țări, unde se respectă egalitatea între sexe, raportul între talie și șolduri la femei este cu totul altul, iar siluetele subtile se întîlnesc destul de rar.

De asemenea, s-a constatat ca fetele cu talia de viespe au sănătatea mai bună, ele mai rar suferă de infertilitate și boli cronice ale sistemului de reproducere.

Trebuie de remarcat faptul că cele mai atractive reprezentatnte ale sexului frumos au raportul talie - șold – 0,7 sau mai puțin. Cu toate acestea, raportul mediu este de 0,8 .

Sursa: informing.ru

Cuvinte cheie:

frumusete , caracter , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
1068 locuitori

Ciumai este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1068 de oameni. Satul Ciumai a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.