Mergi spre compartimentul: Muzica
22 octombrie 2013, 14:34 Dansul moldovenesc views 13635
22 octombrie 2013, 14:34 Dansul moldovenesc views 13635

Concurs internaţional de dans sportiv s-a desfășurat la Chişinău



La Chişinău a avut loc un concurs internaţional de dansuri sportive. Sute de copii şi maturi din ţara noastră, dar şi de peste hotare şi-au demonstrat talentul în faţa juriului. Cei mai mici participanţi aveau vîrste de doar 4 ani. Concursul a fost organizat de “Asociaţia de dans din Republica Moldova” în colaborare cu Asociaţia Internaţională de dans, informează tv7.md.

Concursul Internaţional de dans sportiv a fost organizat în premieră la Chişinău. Astfel, peste 500 de cupluri din 10 ţări ale lumii şi de toate vîrstele s-au întrecut pe ringul de dans.

Pentru a-și demonstra talentul, copii vor concura alături de participanți din Polonia, Cehia, Ucraina, Belarus şi Israel.

Performanţa picilor a fost apreciată şi de membrii juriului, veniţi de peste hotare.

La sfîrşit participanţii au primit diplome de particiapre, iar cei mai buni
s-au ales cu trofee şi premii băneşti.

Concursul internaţional de dansuri sportive a fost organizat în premieră la Chişinău, pînă acum acesta era organizat la Tiraspol.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

concurs , Dansuri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
525 locuitori

Solnecinoe este un sat din cadrul orașului Camenca, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 161 km de Chișinău. Populaţia satului Solnecinoe alcătuia 525 de oameni în anul 2000. Satul Solnecinoe a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.