Mergi spre compartimentul: Muzica
18 septembrie 2020, 15:00 Muzica views 5708
Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале” (VIDEO)
18 septembrie 2020, 15:00 Muzica views 5708

Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале” (VIDEO)

Artiştii Irina şi Serghey Kovalsky, la aniversarea de 10 ani de dragoste, au lansat piesa „Любовь как в сериале”

„PREMIERĂ! Videoclip nou Uraaa!!! Dragostea este ca în serial!

Sperăm să vă placă! Clipul a fost filmat în cinstea aniversării noastre! 10 ani de la prima întîlnire”, a notat Irina pe rețele de socializare, scrie shok.md.

În videoclip cei doi apar extrem de stilați. Irina a îmbrăcat din nou rochie de mireasă, s-ar părea că este o adevărată prințesă.

„A fost misto ! Ne-am amintit de nunta noastră, de prima noastră cunoaștere și de cum a început perioada noastră de buchete cu bomboane! După cum probabil ați ghicit, am filmat un videoclip despre un subiect care va fi întotdeauna relevant! Cîntecul este despre mine și Serghey, despre istoria noastră de cunoaștere, despre ceea ce au fost încercările, deoarece în viața fiecărui cuplu căsătorit sînt și toate acestea într-un mod foarte vesel și grozav. Și în cinstea zilei primei noastre cunoștințe am lansat videoclipul”, a mărturisit Irina.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Tarasiuc , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.