Mergi spre compartimentul: Muzica
20 ianuarie 2020, 18:00 Muzica views 2312
Concert cu intrare liberă pe 21 ianuarie la Filarmonică: Imagini de la repetiții (Foto)
20 ianuarie 2020, 18:00 Muzica views 2312

Concert cu intrare liberă pe 21 ianuarie la Filarmonică: Imagini de la repetiții (Foto)

Pregătirile pentru spectacolul de mîine la Filarmonica Națională, unde, în premieră, va răsuna Concertul pentru Violă și Orchestră de compozitorul Alfred Schnittke, sînt în toi.

Concertul se va desfășura sub bagheta dirijorului Gheorghe Mustea, artist al poporului, directorul artistic al Orchestrei Simfonice Naționale a Companiei Publice „Teleradio-Moldova".

Lucrările vor fi interpretate de violistul originar din R.Moldova Adrian Mustea, stabilit în prezent la Munchen, Germania. Programul cuprinde și simfonia a cincea a lui Piotr Ceaikovski.

Spectacolul are loc în contextul marcării în acest an, a 70 de ani de la fondarea Orchestrei Simfonice Naționale a Companiei Publice „Teleradio-Moldova".

FOTO - Serghey Bobr

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gheorghe Mustea , concert , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
570 locuitori

Hristoforovca este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 570 de oameni. Satul Hristoforovca a fost menționat documentar în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.