Mergi spre compartimentul: Muzica
25 noiembrie 2019, 11:30 Muzica views 3843
Alternosfera a avut un concert la Hala
25 noiembrie 2019, 11:30 Muzica views 3843

Alternosfera a avut un concert la Hala "Moldova Film"

Atmosferă incendiară la Hala "Moldova Film". Cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, legendara trupă rock "Alternosfera" a susținut un concert inedit denumit generic "Postscriptum din Babel". Mii de oameni au ascultat pe viu noile piese din ultimul album a artiștilor "Arhitectul din Babel".

Fanii au cântat împreună cu artiștii zeci de piese îndrăgite, care au făcut istorie de-a lungul timpului. "De la 15 ani e o parte din sufletul meu. O ascult foarte des și foarte tare îmi place, pentru că îmi intră în suflet și în creier". "Este o trupă minunată și atmosfera este foarte nice! Cîntecele lor oferă un vibe anumit și e alternativ, e ceva diferit, ceva pentru suflet". "Ador acești băieți și le ascult piesele de vreo 10 ani. Îmi place felul lor de a fi, cum concertează și muzica lor, de o calitate înaltă. Băieții sunt bravo!"

În calitate de parteneri media al concertului a fost singurul post de radio de muzică rock din Moldova, Radio One, cu care artiștii pregătesc un proiect comun.

"Suntem foarte fericiți să fim parteneri a acestui mega concert. Piesele "Alternosferei" sunt în play listul Radio One și mereu am încercat să susținem formațiile autohtone, mai ales de așa nivel. Vom avea în curând o emisiune cu Alternosfera. Este vorba de o sesiune live cu Alternosfera by Radio One. Curând vor apărea mai multe detalii, despre lansarea și premiera acestei sesiuni live. Rămâneți pe pagina noastră, ascultați Radio One - unicul post radio rock din țară", a declarat Călin Roșca, director programe "Radio One".

Băieții susțin că în cei 21 de ani de activitate au încercat să-și surprindă plăcut fanii și că vor continua în același ritm.

"Ce o să fie mai departe? Noul album. De vreo lună, lucrăm în repetiții, compunem piese. Avem deja vreo patru, cinci scrise. Suntem acum în faza de concepere. Deci noi trăim cu muzică, trăim din muzică, facem muzică și o să continuăm în același regim atâta timp cât cosmosul, spațiile pe unde brăzdează Elon Musk ne generează idei și ne trimite semnale - Alternosfera te cheamă, Alternosfera te îndrumă punct", a zis Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Alternosfera , muzica , concert

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.