Mergi spre compartimentul: Muzica
04 februarie 2019, 11:45 Muzica views 12645
O moldoveancă a cîntat „Dragostea din tei” la un show din Ucraina (Video)
04 februarie 2019, 11:45 Muzica views 12645

O moldoveancă a cîntat „Dragostea din tei” la un show din Ucraina (Video)

Fiecare editie a show-ului muzical Vocea Ucrainei aduce in fata publicului momente de-a dreptul spectaculoase. Mai mult decat memorabil a fost si momentul Katerinei Begu care a venit hotarata sa intre in echipa lui Dan Balan.

Tanara de 26 de ani din Odessa a reusit sa intoarca toate cele 4 scaune, interpretand hitul baietilor de la O-Zone, piesa care l-a consacrat pe Dan Balan –Dragostea din tei. Blonda nu doar a interpretat celebra melodie, dar a facut-o intr-un stil absolut nou si inedit !

Ceilalti membri ai juriului s-au declarat absolut cuceriti de duet si modul de interpretare al hitului devenit international. In final, Ecaterina Begu a ales echipa lui Dan Balan, iar acesta i-a promis ca colaborarea lor, neaparat, va fi una fructuoasa.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

Ucraina , Dan Bălan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.