Mergi spre compartimentul: Muzica
14 ianuarie 2019, 12:30 Muzica views 15561
O tînără din Briceni își face loc în lumea muzicală (Video)
14 ianuarie 2019, 12:30 Muzica views 15561

O tînără din Briceni își face loc în lumea muzicală (Video)

Viorellya Lesnic, o tînără de 17 ani din Briceni își face loc în lumea muzicală de acasă.

De mică îi plăcea să cînte și își dorea nespus de mult să facă muzică, motiv pentru care se tot încerca în acest domeniu. La vîrsta de 11 ani a mers la o școală de muzică din orașul natal, unde a studiat canto și pianul. Iar de curînd, tînăra și-a văzut visul împlinit, lansînd primul single.

„Piesa „Dezvăluie-mi Universul"am scris-o în aceasta vară. Citind ceva dintr-o carte din literatura universală, am întîlnit cuvintele: ,,Își dezvăluie universul". De aici s-a născut ideea melodiei. Versurile și linia melodică îmi aparțin. Cei care m-au ajutat să o produc sînt Veaceslav Daniliuc, producător și Veaceslav Tatar Slayk.", menționează Viorellya.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Briceni , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
800 locuitori

Băneştii Noi este un sat din cadrul comunei Băneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţă de 10 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 800 de oameni. Satul Băneştii Noi a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.