Mergi spre compartimentul: Muzica
18 decembrie 2018, 10:00 Muzica views 9760
Orchestra Fraților Advahov a ridicat sala în picioare la un show din România (Video)
18 decembrie 2018, 10:00 Muzica views 9760

Orchestra Fraților Advahov a ridicat sala în picioare la un show din România (Video)

În finala unui concurs din România, publicul s-a bucurat de momente deosebite! Unul din ele a fost cel realizat de Mădălina Coca, care a incîntat publicul cu o melodie populară din folclorul național.

Orchestra Fraților Advahov a răspuns invitației și a cîntat alături de concurenta din echipa Andrei. Invitatul special al Mădălinei a fost Nicolae Furdui Iancu. Cei doi au cîntat piesa "Săracă inima mea", fiind acompaniați de Orchestra Fraților Advahov.

Frații Advahov se declară încîntați de această colaborare. S-au simțit foarte bine pe scena alături de Mădălina, care are o voce minunată. I-au transmis gînduri bune tinerei cîntărețe și o carieră de succes! Aceștia nu exclud posibilitatea unor viitoare colaborări.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

orchestra , show , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1782
Populația:
1319 locuitori

Ciufleşti este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Ciufleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ciuflești a fost menționat documentar în anul 1782.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.