Mergi spre compartimentul: Muzica
13 septembrie 2018, 12:45 Muzica views 10047
Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)
13 septembrie 2018, 12:45 Muzica views 10047

Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)

Adrian Ursu pregătește o importantă surpriză pentru fanii săi.

La început de toamnă artistul va lansa un nou videoclip, realizat în colaborare cu raperul român Connect-R. „Mai fierbinte" este piesa care va sparge topurile muzicale. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Pînă va fi lansat videoclipul, fanii se pot bucura de teaserul acestuia, care a fost publicat ieri de Adrian Ursu.

„Colaborarea cu Connect-R a venit pe ultima sută de metri. Piesa asta eu o pregătem demult și aveam nevoie de un rapper pe care să îl apreciez și eu și să fie cunoscut atît în Moldova, cît și în România. La început m-am gîndit la mai mulți interpreți care ar putea să cînte această piesă, dar, analizînd, mi-am adus aminte de faptul că Connect-R este interpretul care ar putea să cînte și rap, și linia melodică, ar putea să vină cu ceva nou, așa cum s-a și întîmplat. La început nu eram deloc sigur că va accepta, pentru că el totuși este un interpret care face parte din top 10 din România și, respectiv, este foarte atent la colaborări. Nu demult a colaborat cu Andra, cu Antonia și cu mulți alți interpreți și știam că trebuie să îl conving cu ceva de calitate", a declarat Adrian pentru ea.md.

Textul piesei este semnat de Doina Sclifos, Adrian Ursu și Connect-R.

Potrivit artistului din Moldova, lansarea va avea loc săptămîna viitoare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Adrian Ursu , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
2079 locuitori

Cobusca Veche este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cobusca Veche și Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2079 de oameni. Satul Cobusca Veche a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.