Mergi spre compartimentul: Muzica
24 iulie 2018, 16:40 Muzica views 10045
Premiera cîntecului lui Filip Kirkorov și Sunstroke Project (VIDEO)
24 iulie 2018, 16:40 Muzica views 10045

Premiera cîntecului lui Filip Kirkorov și Sunstroke Project (VIDEO)

Filip Kirkorov și formația moldovenească Sunstroke Project au transmis în direct în rețeaua de socializare Odnoklassniki de la Festivalul Internațional „Laima. Rendez-vous. Iurmala" noua compoziție muzicală „Сотни вспышек".

Interpretul a cîntat această piesă în ultima, a patra zi a Festivalului, în comun cu formația Sunstroke Project, a cărei hit „Hey, Mamma" a ocupat la „Eurovision" în anul trecut locul III.

Înregistrarea cu prestanța artistului este accesibilă în grupul Festivalului de pe Odnoklassniki.
În plus, Kirkorov le-a vorbit despre noul său track fraților Vernik, moderatori ai Centrului de presă OK Live, aplicație pentru transmisiuni în direct de pe Odnoklassniki.

„Imediat am găsit limbaj comun cu băieți (formația Sunstroke Project) și am înregistrat track-ul în studio timp de cîteva ore. Am decis să organizăm prezentarea și premiera aici, la Laima. Evoluția mea de astăzi s-a împărțit în „pînă la" și „după", deoarece, odată cu apariția lor pe scenă, ei mi-au dat un așa imbold! Ochii lor ardeau, ei făceau totul atît de profesionist, încît m-au impulsionat în sens bun", a spus artistul la Centrul de presă OK Live.

Festivalul Internațional „Laima. Rendez-vous. Iurmala" se desfășoară la Iurmala al treilea an consecutiv. Deja al doilea an Odnoklassniki transmite totul în direct. În acest an transmisia concertelor timp de 4 zile a acumulat aproape 20 de milioane de vizionări în rețelele de socializare.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.