Mergi spre compartimentul: Muzica
10 octombrie 2016, 17:05 Muzica views 4507
Alex Calancea lansează un album solo
10 octombrie 2016, 17:05 Muzica views 4507

Alex Calancea lansează un album solo

Bas-chitaristul și liderul bandului ce-i poartă numele Alex Calancea își lansează albumul solo de bas.

Lansarea se va produce în cadrul unui concert ce va avea loc pe 13 octombrie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici".

Concertul, cu genericul „Basul capricios", va începe la ora 19.00, iar alături de Alex Calancea Band vor mai fi, în calitate de invitați speciali, frații Vasile și Vitalie Advahov. În cadrul concertului, potrivit organizatorilor, va răsuna muzică de mai multe genuri. Un accent aparte se va pune pe muzica cu caracter și influențe funk, clasic, pop și folclor.

Pe scenă, de data aceasta, vor fi doar instrumentiști, vocaliștii vor lipsi, iar pe lîngă cei menționați mai sus, vor evolua Saric Vatavu la chitară, Serghei Ivanov la pian, Nickel Russu la tobe și Alex Arcuș la saxofon.

În afară de acest concert, Alex Calancea se pregătește de altele două ce vor avea loc la finele lunii noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Alex Calancea , album , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.