Mergi spre compartimentul: Muzica
10 februarie 2016, 11:36 Muzica views 9134
Voce minunată, artistă frumoasă, doamne ajută! (Video)
10 februarie 2016, 11:36 Muzica views 9134

Voce minunată, artistă frumoasă, doamne ajută! (Video)

O artistă practic formată, pentru care „cîntecul este un dar, dat de Dumnezeu", și „devenit o necesitate" pentru ea.

Cîntă atît în scenă, cît și în biserica din satul natal Puhoi. Dumitrița mai spune că muzica îi alină inima, deoarece prin intermediul ei își poate exprima sentimentele de dragoste, de jale, de bucurie etc. transmițîndu-ni-le și nouă, ascultătorilor ei, oferindu-ne emoții de neuitat.

Nu știe încă ce va face în viitor, dar își propune să promoveze cîntecele noastre unde nu s-ar duce! Își dorește să devină medic și crede că și muzica o va ajuta să le aline durerea pacienților.

Ne dorim cu siguranță să auzim cît mai multe cîntece în interpretarea Dumitriței, căci știe să sensibilizeze coardele sufletelor ascultătorilor, convingeți-vă și Dvs. Vă propunem să ascultați următoarea melodie în interpretarea Dumitriței Sinița, originară din satul Puhoi.

Cuvinte cheie:

interpret , muzica , voce , talent

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.