Mergi spre compartimentul: Muzica
11 iunie 2015, 14:50 Muzica views 9479
Brio Sonores, din nou în finala „Românii au talent”
Foto: libertatea.ro
11 iunie 2015, 14:50 Muzica views 9479

Brio Sonores, din nou în finala „Românii au talent”

Finaliștii ediției trecute a concursului „Românii au talent", membrii trupei Brio Sonores, vor evolua în finala din 12 iunie curent, dar nu în calitate de participanți, ci drept foști cîștigători și invitați speciali, informează NOI.md.

De data aceasta băieții vor impresiona și mai mult publicul. „Vom cînta ceva nou, în premieră, special pentru «Românii au talent». Este o surpriză, dar este și o provocare pentru noi, deoarece nu am cîntat pînă acum așa ceva. E ceva nou, pentru că am observat că publicului îi plac experimentele noastre și este ceva ce ne place și nouă", au declarat băieții de la Brio Sonores pentru NOI.md.

Aceștia vin și cu un mesaj de susținere pentru cei trei concurenți moldoveni ce au ajuns în finala din vinerea aceasta: Ion Barbu, Alexandru Moraru și formația de acordeoniști Concertino. „Le transmitem mult succes! Să aibă încredere în ei și să savureze momentul prestanței pe această scenă, pentru că e ceva unic. Deja sînt niște cîștigători, dacă au ajuns în finală. Noi vom fi alături de ei și le vom ține pumnii din culise".

Membrii trupei ne-au mai mărturisit că pregătesc ceva grandios pentru anul acesta: „Vom lucra foarte mult în studio în această vară. Lucrăm la mai multe proiecte, despre care veți afla în curînd".

Nouă nu ne rămîne decît să le urăm succes celor de la Brio Sonores și să-i susținem pe cei trei finaliști moldoveni al ediției curente „Românii au talent".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , talent , concurs , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1618
Populația:
12105 locuitori

Nisporeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Nisporeni. Amplasat în partea de vest a republicii, în Codrii Moldovei, de-a lungul rîului Nîrnova, oraşul Nisporeni este situat la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12105 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Nisporeni se regăseşte în documentul de hotărnicire a moşiilor dat de domnitorul Moldovei, Gaspar Vodă, în anul 1618. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.