Mergi spre compartimentul: Muzica
27 noiembrie 2013, 12:43 Muzica views 9694
27 noiembrie 2013, 12:43 Muzica views 9694

Moldoveanul Alex Mațaev la prima gală „XFactor” România

Foto: unimedia.info

Pe 24 noiembrie a avut loc prima gală „XFactor" România. Moldoveanul Alex Mațaev a impresionat jurații show-ului, publicul a aplaudat continuu. Cîntărețul a interpretat piesa lui James Arthur „Impossible". „Ai cîntat foarte bine, bravo!", i-a spus Dan Bittman.

Delia a recunoscut: „Ai fost senzațional". Românii îl numesc „Orlando Bloom".

Alex Mațaev mai este cunoscut și ca rockerul moldovean de la „XFactor", după interpretarea coverului Aerosmith la audiții: „I Don't Wanna Miss a Thing". Cu aceeași piesă, Mațaev a cîștigat în 2012 concursul de talente „Fabrica de Staruri 3" din Moldova. La începutul anului, Alex Mațaev a participat în Moldova la Selecția Națională pentru Eurovision 2013. A cîntat în duet cu Valeria Pașa piesa „Show Me your Feelings".

Își dorește să colaboreze cu cîntăreți precum Bruno Mars, Travis McCoy, James Morrison, DJ Shved, Nicu Alifantis sau Natalie Toma. Concurentul din orașul Bălți nu doar cîntă, ci și compune piese pentru el și alți artiști. Cea mai nouă compoziție a sa se numește „Ciornoe Beloe". În 2009, Alex a a cîntat rock în trupa rusească „Rain Catchers", apoi a plecat la Kiev pentru a dobîndi faima mult dorită. În această toamnă a revenit la Chișinău.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , talent , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1478 locuitori

Cişmea este un sat din cadrul comunei Pelivan, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 7 km de oraşul Orhei şi la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1478 de oameni. Satul Cișmea a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.