24 noiembrie 2020, 11:00 Personalități views 2957
Nicolae Botgros, primele declarații după ce a fost externat din spital
24 noiembrie 2020, 11:00 Personalități views 2957

Nicolae Botgros, primele declarații după ce a fost externat din spital

Maestrul Nicolae Botgros, la 21 noiembrie curent, a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că s-a tratat şi revine acasă, după ce s-a infectat cu noul virus COVID-19.

La fel a mai adăugat: „Mulţumesc mult cadrelor medicale şi tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea mea, dar ştim cu toţii, că puterea cea mare e la D-zeu ..", Oficial.md.

Amintim că, maestrul, la 27 octombrie curent, a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor a ajuns la spital în stare gravă.

Sursa: oficial.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Botgros , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
991 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bezeni, Izvoare și Scăieni. Satul Izvoare este aşezat pe rîul Căinari și este situat la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 991 de oameni. Prima mențiune a satului datează din 20 august 1588 cu denumirea de Lozeni (Lozăle).

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.