17 noiembrie 2020, 15:00 Personalități views 3818
Cînd va avea loc nunta Cleopatrei Stratan
17 noiembrie 2020, 15:00 Personalități views 3818

Cînd va avea loc nunta Cleopatrei Stratan

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit chiar în cadrul majoratului artistei, toată lumea a vrut să afle cînd urmează să pășească în fața altarului.

Potrivit spuselor cîntărețului, se pare că atît data nunții a fost stabilită, cît și locația de vis unde își vor face luna de miere, transmite antenastars.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai fresh și inedite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi amorezi s-au logodit în urmă cu două luni, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare.

Cînd va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021. Mai mult de atît, artistul a dezvăluit că își dorește un copil cu Cleopatra Stratan în maxim cinci ani!

“Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărît. (...) Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro

Cît despre locația pe care au ales-o pentru luna de miere, artistul a mărturisit că atît el, cît și partenera lui de viață își doresc foarte mult să meargă în Maldive.

 

Sursa: antenastars.ro

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , nunta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1180 locuitori

Ciopleni este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1180 de oameni. Satul Ciopleni a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.