09 iulie 2020, 16:00 Personalități views 2574
Cît de mare a crescut fiul Nataliei Gordienko și ce-i place să facă (Foto)
09 iulie 2020, 16:00 Personalități views 2574

Cît de mare a crescut fiul Nataliei Gordienko și ce-i place să facă (Foto)

Frumoasa Natalia Gordienko se bucură din plin de orice moment petrecut alături de fiul ei, Cristian.

Artista a postat nu demult cîteva fotografii pe o rețea de socializare, povestindu-le fanilor ei cît de cuminte este Cristian și ce-i place să facă cel mai mult.

„Îi place să deseneze, să sculpteze din plastilină și să se joace cu nisipul kinetic. Toate acestea sînt foarte utile pentru abilitățile motrice fine, care la rîndul lor dezvoltă vorbirea și inteligența. Știința este știință, dar îi place să deseneze cu degetele. Nu îmi este absolut frică de petele de pe mobilă și pereți. Îi dau o pînză întreagă pentru creativitate - toată casa noastră este albă. Și știți ce este cel mai interesant? Nu a pătat un singur perete! ”, a scris Gordienko pe Instagram.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

copii , Natalia Gordienco

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1493
Populația:
9954 locuitori

Cărpineni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horjesti și Carpineni. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 9954 de oameni. Satul Cărpineni a fost menționat documentar în anul 1493.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.