22 ianuarie 2020, 14:00 Personalități views 3521
Dasha Chegarowski: ”Arta conceptuală nu este doar o banană lipită cu scotch”
22 ianuarie 2020, 14:00 Personalități views 3521

Dasha Chegarowski: ”Arta conceptuală nu este doar o banană lipită cu scotch”

În Moldova activează numeroși fotografi și artiști foto talentați, profesioniști. Mulți dintre ei obțin premii internaționale, iar lucrărilor lor intră în cele mai prestigioase cataloage.

Alături de cei care practică genul tradițional realist, activează și cei care își încearcă puterile în forme noi, experimentale.

Una dintre aceștia este Dasha Chegarowski​. De mai mulți ani ea își uimește abonații și admiratorii cu o nouă abordare a procesării fotografiilor. Lucrările ei nimeresc în lista scurtă a concursurilor internaționale de artă fotografică cu nominalizarea "Fotografia conceptuală" – în Austria, Federația Rusă, Marea Britanie. De ce a ales fotografia conceptuală, cum concepe proiectele, cum procesează cadrul foto – la acestea și alte întrebări ale portalului Noi.md a răspuns Dasha Chegarowski​.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

arta , interviu , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
258 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Şumna, raionul Rîşcani. Localitatea este aşezată în cîmpia Bălţilor, pe marginea unui lac, la distanţa de 15 km de orașul Rîșcani şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Bulhac a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.