13 octombrie 2018, 15:40 Personalități views 15220
Ion Suruceanu despre onorariile sale: cer mai puțin, dar lucrez mai mult
13 octombrie 2018, 15:40 Personalități views 15220

Ion Suruceanu despre onorariile sale: cer mai puțin, dar lucrez mai mult

Artistul Emerit al Poporului, diamantul estradei moldovenești, legendarul Ion Suruceanu, care primea onorarii fabuloase pe timpurile URSS și în timp ce lucra în străinătate, în prezent, evoluează cu un onorar, care e mai mic decît cel al colegilor şi prietenilor săi, dar şi a altor vedete pop ale estradei moldovenești.

Dlui a recunoscut acest lucru în cadrul emisiunii "Vecernii razgovor" de pe TVC21, la care a fost invitat.

"Nu voi numi o cifră concretă. Dar onorarul meu, în comparație cu cel al colegilor și prietenilor mei, este mult mai mic. Eu nu sînt evreu, dar am o gîndire evreiască. Decît să cer mult şi să lucrez puțin, mai bine cer mai puțin, ca să lucrez mai mult. Acei care primesc onorarii mari muncesc la un eveniment pe zi sau la trei pe săptămînă, eu însă iau mai puțin, dar lucrez la cîte 3 evenimente în fiecare seară sau la 10 pe săptămînă. Uitaţi aşa este evreieşte!" a glumit Ion Suruceanu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ion Suruceanu , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.