06 martie 2018, 12:00 Personalități views 10754
O tînără originară din RM, desemnată cel mai bun Investmen Analyst al Bursei de Valori București
06 martie 2018, 12:00 Personalități views 10754

O tînără originară din RM, desemnată cel mai bun Investmen Analyst al Bursei de Valori București

Irina Răilean, o tînără originară din țara noastră, care în prezent muncește la Banca Transilvania din România a fost desemnată cel mai bun analist de investiții al Bursei de Valori București. Tînăra a declarat că premiul o onorează și o motivează să devină din ce în ce mai bună în ceea ce face.

„Pentru mine acest premiu este o motivație în plus de a realiza în continuare rapoarte de research, de calitate, de a le servi investitorilor și de a-i sprijini în deciziile lor de investiție", a declarat Irina Răilean.

Din data de 1 marie 2017 Irina Răilean deține rolul de Analist Financiar responsabil în principal pentru sectoarele Energie și Industriale în cadrul Departamentului Analiză de Piață din Banca Transilvania.

 

Sursa: agora.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
534 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 534 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.