20 ianuarie 2018, 13:30 Personalități views 17243
Gordienco a dezvăluit taina nașterii fiului său
20 ianuarie 2018, 13:30 Personalități views 17243

Gordienco a dezvăluit taina nașterii fiului său

Natalia Gordienco a avut prima sa apariție publică după naștere. Artista a povestit în exclusivitate despre maternitate și a confirmat că a născut în decembrie un băiețel.

„Mă simt foarte bine, mă simt diferit. Niciodată nu am crezut că viața se schimbă după naștere, dar se pare că e așa. Viața mea s-a schimbat spre bine. A fost o perioadă destul de complicată, dar și cea mai fericită. Sarcina a fost fără probleme. Am avut cîteva momente, stări, am pus 20 de kilograme în plus, din care au mai rămas șase și jumătate. Pe parcursul sarcinii am mîncat foarte mult, mîncam tot, însă am renunțat complet la cafea", a menționat artista pentru emisiunea „O seară perfectă".

Ea a dezvăluit și numele micuțului, dar și în ce țară a ales să îl aducă pe lume:

„Nașterea a fost naturală, în afara țării, în Franța. A durat 6 ore. Ultimele luni au fost mai grele, îmi era greu să mă mișc. Acum dorm cîte 2-3 ore pe zi. Pe băiețelul meu îl cheamă Cristian, e săgetător, ca și mine. Încă nu știu cu cine seamănă, e în continuă schimbare. Alăptez, dar nu avem un regim bine stabilit", a adăugat proaspăta mămică.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , nastere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
1835 locuitori

Burlacu este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Burlacu și Spicoasa. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1835 de oameni. Satul Burlacu a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.