11 aprilie 2016, 14:30 Personalități views 39560
Tînărul Alexandr Magala din Orhei a înghițit o sabie la ”Britain’s Got Talent”
11 aprilie 2016, 14:30 Personalități views 39560

Tînărul Alexandr Magala din Orhei a înghițit o sabie la ”Britain’s Got Talent”

Alexandr Magala, tânărul de 26 de ani originar din Republica Moldova care a uimit publicul la diferite show-uri de talent din Rusia, Ucraina, SUA, Franța și Mexic, acum a ajuns la la show-ul britanic „Britain's Got Talent".

Acesta a uimit jurații cu o prestație de acrobație după ce a înghițit o sabie, iar ulterior, oprindu-se la doar câțiva centemetri de podea căzând de la înălțime cu sabia în gură.

Tânărul originar din Orhei a surprins publicul din Marea Britanie, printr-un număr extrem de periculos pentru viața sa. Tânărul a înghițit o sabie sub privirile uimite și îngrozite ale juraților. Spectacolul nu se limitează doar la faptul cum Alexandr înghite sabia, momentul acestuia mai este însoțit și de alte două elemente acrobatice la fel de periculoase pentru viața sa, inclusiv dansul la bară.

Jurații de la Britain's Got Talent, Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon si David Walliams aproape că nu au putut privi unul dintre cele mai periculoase numere din istoria show-ului.

Probabil, cel mai periculos număr al sau este acela de la "Ukraine's Got Talent", unde într-un număr la bară s-a oprit la doar câțiva centimetri de un fierăstrău electric, scrie Kankan.md.

Momentul de pe scenă a lui Alexandr Magala la "Britain's Got Talent", îl puteți vedea în filmulețul de mai jos:

Urmăriți și prestația lui Magala de la show-ul de talente din Ucraina:

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , talent , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1656
Populația:
15395 locuitori

Durleşti este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 15395 de oameni. Orașul Durlești a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.