07 martie 2016, 11:25 Personalități views 12788
Dan Balan îi scrie iubitei poezii!
07 martie 2016, 11:25 Personalități views 12788

Dan Balan îi scrie iubitei poezii!

Dan Balan stie sa isi ascunda viata personala de ochii presei.

Acesta a declarat intr-un interviu ca are de ceva timp o iubita. Pina acum artistul nu s-a afisat cu nici una dintre ele.

Artistul se afla in Estonia unde trebuie sa sustina un concert, acesta a oferit un interviu pentru Limon.ee, Dan a spus ce cadou este bine sa ii faci iubite de 8 martie: "Cadoul trebuie sa fie din suflet. Cum simtiti asa si sa va felicitati femei draga, pentru ca fiecare are o istorie a lor si fiecare trebuie sa aiba modul lor de exprimare. Daca felicitarea o sa fie plagiata de pe Internet, de exemplu cuvintele din piesele mele, atunci acea felicitare nu va fi sincera. Incercati sa fiti sinceri. Este mai bine sa spui trei cuvinte, dar sa fie ale tale proprii nu plagiate"

Jurnalistul l-a mai intrebat pe Dan daca acesta ii scrie poezii iubitei sale, iar raspunsul lui va topi inimele tuturor femeilor." Desigur, scriu poezii, scriu muzica si i le dedic ei".

 

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , poezie , dragoste , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1921 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din raionul Edineţ. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Hlinaia este situat la o distanță de 7 km de orașul Edineț, la 15 km de stația de cale ferată Brătușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1921 de oameni. Satul Hlinaia pe Racovăț, din ținutul Hotin, este atestat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.