18 noiembrie 2020, 16:30 Personalități views 9738
Felicitări Tamarei Mahaeva cu ocazia zilei de naștere!
18 noiembrie 2020, 16:30 Personalități views 9738

Felicitări Tamarei Mahaeva cu ocazia zilei de naștere!

Echipa site-ul www.moldovenii.md îi aduce sincere felicitări dragei noastre Doamne Tamara Mahaeva cu ocazia zilei de naștere din partea tuturor discipolilor săi recunoscători, dar, mai ales, a spectatorilor!

Vă mulțumim foarte mult pentru concertele minunate, pline de magia muzicii pure, a sunetelor curate, pentru acordurile sufletului transmise cu atîta dărnicie tuturor, pentru ca simfonia inspirației de neuitat să ne cuprindă pe toți: de la ucenic pînă la dirijor și primadonă.

Fie ca sănătatea și norocul, succesul și inspirația, bucuria și fericirea să cînte mereu în duete în viața Dvs.! La mulți ani și toți prosperi!

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9801 locuitori

Donduşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Donduşeni. Amplasat în vecinătatea căii ferate Bălţi-Ocniţa, oraşul Donduşeni este situat la 211 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9801 de locuitori. Apariţia oraşului Donduşeni este legată de construcţia căii ferate Bălţi-Ocniţa, finalizată în anul 1893. Odată cu începutul circulaţiei trenurilor pe calea ferată nou construită,  este înfiinţată staţia de cale ferată Donduşeni, pe lîngă care crescu o localitate, înregistrată în 1897 ca unitate administrativă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.