04 martie 2015, 15:58 Personalități views 10935
Un originar din Moldova în topul celor mai bogați oameni din lume
Foto: Итар-ТАСС
04 martie 2015, 15:58 Personalități views 10935

Un originar din Moldova în topul celor mai bogați oameni din lume

Un om de afaceri, care este originar din R. Moldova, are o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari și ocupă locul 1 190 în topul mondial al celor mai bogați oameni din lume întocmit de „Forbes".

Potrivit rasputin.md, este vorba de Boris Minț, originar din Râbnița, care anul trecut se clasa pe locul 1 565 în clasamentul „Forbes", iar anul acesta a avansat 375 de poziții. În topul „Forbes" Rusia, omul de afaceri în vârstă de 56 de ani ocupă locul 52.

Boris Minț, care de mai mulți ani s-a stabilit în Rusia, este unul dintre proprietarii celor mai mari spaţii comerciale şi oficii din Federația Rusă. El deține și holdingul cipriot de investiții O1 Group, care gestionează fondurile de pensii și bunuri imobiliare din Rusia și Austria, dar și alte active industriale.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

personalitati , moldovenii , Forbes , top

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.