13 mai 2021, 17:00 Realitatea moldovenească views 3537
Se vor ieftini carburanții? ANRE inițiază o nouă metodologie de calculare a prețurilor
13 mai 2021, 17:00 Realitatea moldovenească views 3537

Se vor ieftini carburanții? ANRE inițiază o nouă metodologie de calculare a prețurilor

Reprezentanții din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță despre inițierea unei noi proceduri de elaborare a proiectului unei noi metodologii de calculare și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.

”Proiectul Metodologiei respective urmează a fi elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 54 din 09.04.2021 pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere nr. 461/2001, care prevăd un nou mecanism de formare a prețurilor la produsele petroliere principale, diferit de cel actual, avînd la bază Normele generale stabilite în anexa la Lege”, menționează ANRE.

De asemenea, recomandările/propunerile părților interesate, cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică pînă la 25 mai, 2021.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ANRE , combustibil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1756
Populația:
2627 locuitori

Micăuţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gornoe și Micăuţi. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Strășeni și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2627 oameni. Satul Micauți a fost menționat documentar în anul 1756.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.