20 octombrie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 2875
Au decis moldovenii pe cine vor vota la alegerile prezidențiale?
20 octombrie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 2875

Au decis moldovenii pe cine vor vota la alegerile prezidențiale?

La data de 1 noiembrie curent, moldovenii vor merge la urnele de vot pentru a-și alege noul președinte al țării. Chiar dacă 33,7% nu au decis încă pentru cine vor vota, cele mai multe voturi oricum le-ar obține Igor Dodon.

Cel puțin asta arată datele celui mai recent sondaj realizat realizat la comanda Comunității ”WatchDog.MD”, comunică Noi.md. Mai exact, din numărul celor deciși, 40,7% dintre alegătorii cu drept de vot, intervievați în cadrul sondajului, ar vota pentru actualul șef al statului.

Pe locul doi s-a clasa liderul PAS, Maia Sandu, care ar acumula 31,5%. Urmează Renato Usatîi - 24,5%, apoi Violeta Ivanov - 1,6%.

Iar dacă în turul doi s-ar întîlni Maia Sandu cu Igor Dodon, cîștigător ar deveni Igor Dodon.

Sondajul a fost realizat la telefon pe un eșantion de 1001 persoane, în prima jumătate a lunii octombrie. Marja de eroare este +-3,1%.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri , votare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
549 locuitori

Regina Maria este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lugovoe și Regina Maria. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 549 de oameni. Satul Regina Maria a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.