07 august 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 4536
Atenție! Permisele de conducere pot fi preschimbate și la Centrele multifuncționale ale ASP
07 august 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 4536

Atenție! Permisele de conducere pot fi preschimbate și la Centrele multifuncționale ale ASP

Conducătorii auto din municipiul Chișinău își pot preschimba permisul de conducere atît la Centrele multifuncționale, cît și la Secțiile de înmatriculare a transportului și documentare a conducătorilor auto. Un anunț în acest sens a fost făcut de Agenția Servicii Publice (ASP), scrie www.bizlaw.md

Mai exact, este vorba despre preschimbarea sau restabilirea permisul de conducere de modelele 1995, 2008, 2015 şi 2019. Serviciul poate fi solicitat la Centrele multifuncţionale din mun. Chișinău nr. 2 (str. Puşkin, 47), nr. 3 (str. Mihail Sadoveanu, 17) şi nr. 4 (bd. Decebal, 6), cît şi la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto nr. 10 (mun. Chişinău, str. Calea Ieşilor, 14), nr. 11 (mun. Chişinău, str. Socoleni, 1), indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv. Totodată, comanda preschimbării permisului de conducere (model 1995) poate să fie efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md.

De acest serviciu pot beneficia doar persoanele documentate cu acte de identitate eliberate de autoritățile Republicii Moldova, titulari ai permiselor de conducere care sînt în evidența Sistemului Informațional Automatizat ”Registrul de stat al conducătorilor de vehicule”. Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială a instituției www.asp.gov.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

permis de conducere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
720 locuitori

Băcşeni este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Băcșeni a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.