15 iulie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 2573
Lilu descoperă locuri de poveste acasă: „Moldova e ca o femeie” (Foto)
15 iulie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 2573

Lilu descoperă locuri de poveste acasă: „Moldova e ca o femeie” (Foto)

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, Lilu, își petrece timpul frumos și cu folos acasă.

Zilele trecute, jurnalista a cutreierat din nou Moldova, descoperind locuri de poveste. Aceasta a reușit să se împartă cu impresii, îndemnîndu-și urmăritorii de pe Instagram să găsească loc de refugiu acasă, pînă cînd vom avea undă verde la călătoriile de peste hotare.

Totodată, Lilu îndeamnă oamenii să fie responsabili, iar atunci cînd merg în vacanțe, să nu uite să aibă grijă de natură.

Moldova e ca o femeie, atunci cînd este respectata și iubita devine și mai frumoasa. ⁣Am mai zis asta. ⁣Va arat locuri frumoase și am rugămintea frumoasa strîngeți după voi. E foarte neplăcut cînd mergi și in loc de flori sau iarba vezi sticle de plastic sau alte deseuri.

Vrem ca sa avem locuri și lucruri frumoase - trebuie sa le respectam și sa le păstram frumoase. Ne bucurăm de frumusețe și lăsam și pe altii sa se bucure. ⁣ ⁣ Respectam natura, ne respectam pe noi. sîntem parte a naturii și tot natura devenim cînd încetam sa mai fim”, a scris Lilu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

personalitati , Moldova , natura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
672 locuitori

Moldoveanca este un sat din cadrul comunei Logofteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 672 de oameni. Satul Moldovenca a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.