26 mai 2020, 10:25 Realitatea moldovenească views 3453
Deputații ȘOR au încălcat legea din nou: Nu au respectat carantina și au participat la un eveniment public
26 mai 2020, 10:25 Realitatea moldovenească views 3453

Deputații ȘOR au încălcat legea din nou: Nu au respectat carantina și au participat la un eveniment public

Cel puțin patru deputați ai formațiunii parlamentare „Șor" nu au respectat regimul de autoizolare, impus după ce democratul Eugeniu Nichiforciuc, s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Cei patru deputați au participat duminică 24 mai la o festivitate dedicată inaugurării sistemului de iluminat în satul Tabăra din raionul Orhei, transmite realitatea.md.

Într-un comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook a Partidului „Șor" apar în imagine deputații, Marina Tauber, Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc și Igor Himici, participînd la evenimentul de dare în exploatare a iluminatului stradal, care a fost instalat în satul Tabăra.

Precizăm că, la 22 mai curent, președinta Parlamentului a emis o dispoziție prin care a obligat deputații să se autoizoleze pînă la efectuarea testului COVID-19 și aflarea rezultatului. Chiar și așa, vineri, deputatul PP ȘOR, Marina Tauber, a participat la un protest, unde au fost zeci de persoane vîrstnice.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

Partidul Șor , carantina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1749 locuitori

Moşana este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Moşana și Octeabriscoe. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și la 223 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1749 de oameni. Satul Moşana a fost menționat documentar în anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.