20 mai 2020, 12:10 Realitatea moldovenească views 2460
Muzeul frumuseții Viorica Cosmetic pregătește noi pachete turistice (Video)
20 mai 2020, 12:10 Realitatea moldovenească views 2460

Muzeul frumuseții Viorica Cosmetic pregătește noi pachete turistice (Video)

Muzeul frumuseții Viorica Cosmetic pregătește, pentru pasionații de frumos, noi pachete turistice.

Deși carantina de COVID-19 i-a blocat activitatea, angajații muzeului frumuseții nu au stat pe loc, ba dimpotrivă se pregătesc intens de lansarea unor noi pachete turistice pentru vizitatorii săi.

”Viorica Cosmetic se alătură sărbătorii mondiale - Ziua internațională a Muzeelor. În pofida faptului că sîntem în situația de pandemie, noi lucrăm! Lucrăm asupra crearea a noi pachete turistice ca să vă uimim în continuare. Sîntem dornici să primim din noi turiștii de peste hotare, grupurile de copilași care veneau să pregătească cosmetice pentru mămicile lor, teambuildingurile care se petreceau în cadrul companiilor unde angajații veneau și pregăteau produse cosmetice și testau produsele noi Viorica. Dat fiind faptul că Viorica a trecut printr-un rebranding rafturile muzeului frumuseții au fost suplinite cu noile game: Viorica Vie și Viorica Basic Care. Vă așteptăm cu nerăbdare să le testați și să vă povestim toate secretele de creare a lor”, a declarat Liliana Tatarciuc Șef secția PR și Reclama la ”Viorica-Cosmetic”.

Reamintim că fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei.

 

Cuvinte cheie:

muzeu , Viorica Cosmetic

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.