22 aprilie 2020, 12:50 Realitatea moldovenească views 2716
Au fost scoase unele restricții pentru practicarea sportului
22 aprilie 2020, 12:50 Realitatea moldovenească views 2716

Au fost scoase unele restricții pentru practicarea sportului

Comisia pentru Situații Excepționale a eliminat în ședința de ieri o serie de restricții adoptate anterior în legătură cu contaminarea cu virusul COVID-19 în Republica Moldova. Astfel, CSE a decis să permită reluarea antrenamentului individual pentru sportivii din loturile naționale, scrie tv8.md.

„Se permite reluarea antrenamentului individual (pregătire fizică generală), în spații publice deschise, pentru membrii loturilor naționale, cu asigurarea obligatorie a respectării normelor pentru reducerea răspîndirii infecției COVID -19", se spune în decizia CSE.

Membrii loturilor naționale vor trebui să dețină asupra sa, în mod obligatoriu, actul de identitate și un certificat ce confirmă apartenența la lot, eliberat de Federațiile Sportive Naționale.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

sport , restrictie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1422
Populația:
1583 locuitori

Criva este un sat şi comună din raionul Briceni. Criva este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Criva este cel mai de vest punct a Republicii Moldova, situat în lunca rîului Prut, la hotarul a trei ţări Moldova – Ucraina – România, amplasat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni. Treitoriul satului este traversat de şoseaua şi calea ferată de importanţă naţională şi internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1583 de oameni. Satul Criva este atestat documentar la 1422.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.