28 martie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3191
Prețul la pîine nu va fi majorat - declarație
28 martie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3191

Prețul la pîine nu va fi majorat - declarație

Prețul la pîine și produse de panificație nu va fi majorat. Asigurările vin din partea directorului celui mai mare combinat de panificație din țară, Boris Andros.

Întreprinderea a fost vizitată, astăzi, de către ministrul Agriculturii, Ion Perju, care a discutat cu administrația combinatului.

„Avem contracte cu furnizorii de făină vom fi asigurați pe deplin pentru a avea cu ce munci. Stocurile sînt disponibile, conform contractelor prețul pentru făină nu va fi majorat respectiv nici la pîine și produsele din panificație nu vor fi modificate prețurile", a explicat Andros.

Totodată, managerul fabricii de panificație a dat asigurări că în stocuri este suficientă făină, iar fabrica lucrează 24 de ore pentru a asigura populația cu cantitatea necesară de pîine.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

pîine , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.