25 februarie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3143
Cei care au furat miliardul planifică să ceară de la moldoveni bani
25 februarie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3143

Cei care au furat miliardul planifică să ceară de la moldoveni bani

Andrian Candu a anunțat, la un post de televiziune din Moldova, că noul său proiect politic nu este finanțat nici de Șor, nici de Plahotniuc. Mai mult decît atît, ei vor lansa un program de adunare de fonduri de la populația Moldovei.

Se știe că Candu, împreună cu cei care au părăsit PDM, s-au întîlnit recent în Israel cu Șor și, de asemenea, mențin o legătură permanentă cu fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc. După cum se știe, aceste personaje sînt printre principalii suspecți în organizarea în 2014 a furtului unui miliard de dolari din sistemul bancar.

Oare se vor găsi moldoveni care se vor lăsa păcăliți din nou și vor dona acestora economiile lor?

Vasile Balan

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
3265 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gordineşti se află la o distanţă de  15 km de oraşul Edineţ şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3265 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gordinești, la acea dată cu numele Neagăuți, datează din 27 mai 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.