21 februarie 2020, 17:30 Realitatea moldovenească views 3051
Cine a indus în eroare oficialii europeni cu „povestea de succes a Moldovei”?
21 februarie 2020, 17:30 Realitatea moldovenească views 3051

Cine a indus în eroare oficialii europeni cu „povestea de succes a Moldovei”?

Dirk Schuebel, fostul reprezentant al Uniunii Europene în Moldova, a fost indus în eroare de oficialii europeni, spunîndu-le despre „povestea de succes a Moldovei".

Această opinie a fost exprimată de prezentatoarea TV Elena Levitskaya-Pakhomova, transmite Noi.md.

„Cînd Luke Pierre Devin (reprezentantul Serviciului European de Acțiune Externă, șef al Departamentului pentru Relații cu Rusia, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și OSCE) a fost mai sincer: în 2014, cînd a primit Ordinul de Onoare din mîinile lui Timofti, sau acum, criticînd moldovenii pentru toți anii integrării lor europene? Apropo, și-a amintit cine i-a indus în eroare pe oficialii europeni, povestind despre „povestea de succes a Moldovei. Dirk Schuebel să-l numească pe acest mincinos. Pînă la urmă, se pare că odată în perioada sa fluxul de numerar a trecut pe lîngă de casa de marcat?", a scris ea Canalul său Telegram Ivanovna.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

UE , succes

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
783 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Pervomaiscoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 783 de oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1489 cu denumirea Troienești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.