15 noiembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 4372
Opinie: Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. A fost un fel de spectacol
15 noiembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 4372

Opinie: Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. A fost un fel de spectacol

Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. Maia Sandu s-a dovedit a fi un manager foarte slab, care a ales o echipă foarte proastă din oameni care vroiau doar mai multe mențiuni în CV.

Această opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețki, care a vorbit în carul emisiunii „Glavnoe" pe canalul TVC21, transmite Noi.md.

El a amintit că guvernul Maia Sandu a fost creat „în genunchi" într-un parlament semi-întunecat, iar principalul său obiectiv a fost legitimarea guvernului, legitimarea coaliției în fața partenerilor externi și eliminarea lui Plahotniuc.

„După aceea, ei au trebuit să lucreze pentru oameni și să demonstreze că sînt mai buni decît Plahotniuc și Partidul Democrat. Au avut toate șansele. Pentru a face acest lucru, trebuia de reformat guvernul, de eliminat acea reformă care a fost implementată în toamna anului 2018, cînd au fost unite ministerele. Trebuia de separat ministerele mari, de selectat specialiști calificați. Vă amintiți cîți au plecat din guvernul Sandu - Stanislav Pavlovschi și alții. Unii secretari de stat au lucrat două-trei săptămâni, apoi au fugit. Acesta nu a fost un guvern. A fost un fel de show. Era clar că acest lucru nu este serios. Acest lucru lovea și în președinte, și în socialiști. Guvernul Maia Sandu nu trebuia să facă schimbări atît de radicale, să renunțe la tot ce era înainte, la experiența bună și lucrurile utile ale guvernului Pavel Filip", a spus Valerii Demidețki.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
36 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Satul Vrănești este situat la 25 km de orașul Florești și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de locuitori. Satul Vrănești a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.