08 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3613
Dodon spune cînd ar trebui să fie organizate alegerile anticipate
08 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3613

Dodon spune cînd ar trebui să fie organizate alegerile anticipate

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra" de la N4, că ar trebui evitate alegerile parlamentare anticipate, însă în cazul în care se ajunge la un așa scenariu, atunci anticipatele ar trebui să să desfășoare într-o zi cu cele prezidențiale.

„Dacă va cădea Guvernul, mi-aș dori ca PSRM și ACUM să se așeze la masa de negocieri și să numească un alt Guvern. Ar fi o greșeală enormă să aruncăm țara în alegeri anticipate. În acest caz ar trebui să o întindem măcar pînă la prezidențiale, ca să se desfășoare anticipatele odată cu ele pentru a evita cheltuieli suplimentare", a completat șeful statului.

Igor Dodon a precizat că a văzut în această seară proiectul socialiștilor privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și insistă ca Executivul să renunțe la ideea de a modifica Legea Procuraturii. Totodată, șeful statului afirmat că „90% Guvernul Sandu ar putea cădea", dar acest lucru nu ar trebui să provoace neapărat alegeri parlamentare anticipate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
517 locuitori

Doibani II este un sat din cadrul comunei Doibani I, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 63 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani II alcătuia 517 oameni în anul 2011. Satul Doibani II a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.