23 octombrie 2019, 16:15 Realitatea moldovenească views 3553
Dodon: Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue relaxarea
23 octombrie 2019, 16:15 Realitatea moldovenească views 3553

Dodon: Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue relaxarea

Șeful statului anunță că după alegerile locale, în componența Guvernului vor fi efectuate unele schimbări, cu scopul de a spori eficiența executivului.

Despre acest lucru Igor Dodon a declarat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate portalului Noi.md.  

Demnitarul s-a arătat nemulțumit de faptul că lucrurile stagnează în anumite ministere, ceea ce trezește neîncrederea cetățenilor. 

”Iată că a trecut mai bine de o lună de la cele 100 de zile de grație oferite Guvernului, și cam nimic nu s-a schimbat, dimpotrivă, remarcăm o pasivitate, chiar o indiferență ciudată în activitatea unor ministere. Se creează impresia că unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să schimbe fotoliul de la birou pe canapeaua de acasă, să-și continue relaxarea. După locale cu siguranță va trebui de făcut și se vor face schimbările necesare pentru a se guverna mai eficient”, a remarcat Dodon.

Președintele a anunțat că echipa sa și PSRM vor veni cu propuneri concrete menite să sporească eficiența executivului. Discuții la acest subiect vor fi organizate în viitorul apropiat și cu liderii blocului ACUM.

„Vă asigur și îi asigur pe cetățeni că președintele va face tot ce este necesar pentru ca guvernarea sa muncească așa cum trebuie. Nu intru acum in detalii ca sa nu stîrnesc dezbateri speculative, dar împreună cu echipa mea de consilieri lucrăm intens pe aceste direcții, iar la momentul oportun voi avea discuții pe aceste teme și cu cei din Guvern, cu PSRM, cu Blocul ACUM și cu toți factorii care au obligația sa asigure o dezvoltare eficientă a țării”.

Ce spune Igor Dodon despre faptul că liderii blocului ACUM percep drept atacuri afirmațiile președintelui și cum pot fi depășite divergențele din cadrul coaliției, aflați în interviul exclusiv care va fi publicat mîine, 24 octombrie, pe portalul Noi.md, compartimentul Analitica și Interviuri.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
817 locuitori

Chetroşica Veche este un sat în componenţa oraşului Cupcini, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de 2,5 kilometri pătraţi şi este situat la o distanţă de 10 km de oraşul Edineţ, la 4 km de  staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 817 oameni. Prima atestare documentară a satului Chetroşica Veche (cu numele Piatra) datează din anul 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.