08 octombrie 2019, 12:40 Realitatea moldovenească views 6699
Femeia care a provocat accidentul la Buiucani a murit
08 octombrie 2019, 12:40 Realitatea moldovenească views 6699

Femeia care a provocat accidentul la Buiucani a murit

Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de acum o săptămînă, la Buiucani, a murit azi-dimineață la spital, scrie Noi.md.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati, tînăra s-a stins din viață în jurul orei 10.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămînii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sînge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

Cuvinte cheie:

accident , moarte , Buiucani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
148 locuitori

Baroncea Nouă este un sat din cadrul comunei Baroncea, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 148 de oameni. Satul Baroncea Nouă a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.