10 septembrie 2019, 14:00 Realitatea moldovenească views 3835
Opinie: Fenomenul Dodon este un exemplu pentru mulți
10 septembrie 2019, 14:00 Realitatea moldovenească views 3835

Opinie: Fenomenul Dodon este un exemplu pentru mulți

Președintele Moldovei, Igor Dodon, este un politician de un format nou, o persoană care are menirea să readucă cetățenilor Moldovei simțul demnității personale și numai un compatriot indiferent sau un inamic sincer al statului nostru nu-l va susține.

Această opinie a fost exprimată de președintele Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, menționînd că Igor Dodon a pus capăt războiului geopolitic din Moldova, atrăgînd atenția tuturor părților interesate asupra problemelor dezvoltării poporului moldovean, a intereselor lui, încă mai există speranță pentru o soluționare pașnică a problemei transnistrene și reunificarea țării.

În plus, președintele Igor Dodon a fost primul dintre liderii Moldovei moderne care a arătat principalului turn al Kremlinului că, pe lîngă el, există și alte turnuri care folosesc puterea în propriile lor interese pentru contrabandă prin regiunea transnistreană și, în general, astăzi Moldova are o șansă reală, cu adevărat istorică, de a începe o diplomație adevărată în care să fie subiectul cu drepturi egale, și de a înceta cu înfumurarea, așa cum au păcătuit cîndva Filat și Ghimpu, Voronin și Plahotniuc, apărîndu-și doar propriile interese.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Nicolae Pascaru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.