07 august 2019, 12:05 Realitatea moldovenească views 3407
Directorul vinăriei «Mileștii Mici» a demisionat
07 august 2019, 12:05 Realitatea moldovenească views 3407

Directorul vinăriei «Mileștii Mici» a demisionat

Viorel Bezede, directorul Combinatului de Vinuri „Mileștii Mici" și unul dintre „eroii" care au aruncat pe 9 iunie 2019, curcanii legați la picioare peste gardul Președinției și-a dat demisia din funcție, relatează Mold-street.com.

Adept fervent al Partidului Democrat, Viorel Bezede a şters şi conturile sale de pe reţele sociale, cu excepţia Linkedin, imediat după ce Partidul Democrat a plecat de la guvernare, notează sursa citată.

Cine e unul dintre cei care au aruncat curcanii la Președinție

Viorel Bezede a fost pe 9 iunie, unul din fruntaşii din coloana de protestatari alături de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, care au protestat contra noii coaliţii de guvernare şi guvernului condus la Maia Sandu. El a participat nemijlocit la „ritualul" cu aruncatul curcanilor peste gardul preşedinţiei.

Acțiunea a stîrnit nemulțumire mai ales în rîndul organizațiilor din domeniul protecției animalelor, care au condamnat actele de cruzime față de cei cinci curcani aruncați în curtea Președinției în timpul mitingului organizat de Partidul Democrat. Potrivit acestora, gestul este suceptibil de pedeapsă penală. Pe acest caz a fost un grup de deputați a sesizat atunci Procuratura Generală.

Sursa: mold-street.com

Cuvinte cheie:

demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1966 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Surchiceni și Baimaclia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1966 de oameni. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.